Ontdek het Heyerdahl College!

Op onze school binnenkijken en sfeer proeven is natuurlijk de allermooiste manier om kennis te maken en elkaar te ontmoeten. Helaas kunnen we je dit jaar vanwege corona niet samen met je ouders tijdens de ‘traditionele’ open dag op school ontvangen. Daarvoor in de plaats organiseren we de Beleefmaanden. Dit is een initiatief van scholenmarktgroningen.nl en biedt jou en je ouders verschillende manieren om meer te weten te komen over onze school.

Aanmelden voor activiteiten
Aanmelden voor een (online) kennismakingsbezoek doe je via onze scholenpagina op de site van scholenmarktgroningen.nl. Onderaan de pagina zie je alle activiteiten staan waarvoor jij en je ouders zich kunnen aanmelden.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je iets specifieks weten over onze school? Mail dan gerust met h.dijkema@o2g2.nl of bel onze school op 050-3210525. 

Op weg naar de brugklas
We willen je graag op allerlei manieren goed op weg helpen naar de brugklas. Daarom verschijnt ook dit jaar weer het ‘Op weg naar de brugklas’. In het boekje lees je alles over de 11 VO-scholen van Openbaar Onderwijs Groningen en krijg je allerlei tips voor het kiezen van een school. Alle basisscholen in de stad en in de regio krijgen de brochures toegestuurd.  Maar je kunt je het boekje hier ook alvast bekijken.

Footer midden

Kluiverboom 1b

9732 KZ GRONINGEN

Footer rechts

T 050 321 05 25

E info.heyerdahlcollege@o2g2.nl